Еко камп Вукасовци

2015.Национални форум за зелене идеје: наша зелена бизнис идеја „Еко камп Вукасовци“ освојила је прву награду овај форум се одржава на иницијативу и у организацији Фондације Траг, Erste bank i Rockefeller Brothers Fund

Здрав бизнис: Еко камп са хуманом мисијом

Пројекат "Еко камп Вукасовци" Коњичког клуба Аранђеловац победио је на Националном форуму за зелене идеје у организацији Траг фондације. Он има и хуману мисију - развој села и помоћ деци са сметњама у развоју кроз хипотерапију.

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЗА НАШУ ОРАНИЗАЦИЈУ !!! ОСВОЈИЛИ СМО ПРВО МЕСТО И НАГРАДУ ОД 5.000 $ НА НАЦИОНАЛНОМ ФОРУМУ ЗА ЗЕЛЕНЕ ИДЕЈЕ

Љубав према природи и активности у складу са њом већ дуго развијају креативност наших чланова која рађа идеје „из снова“. Када смо своје снове уобличили у визију „простора по мери човека“ настао је пројекат нашег Еко кампа. Своју идеју смо представили на трећем националном Форуму за зелене идеје и онда смо схватили да у овој дивној причи нисмо сами !!!

Захваљујемо се стручном жирију у саставу: Оливера Поповић (потпредседница УПЖ Србије), Драган Срећковић (CWS), Немања Божић (Божић и синови), Соња Дакић (Дај Дај пелене), Сретен Вранић (Ерсте Банка) и Владимир Стојановић (Удружење Оптимист) који је одабрао најбоље иновативне предузетничке пројекте засноване на принципима одрживог развоја.

 

Посебну захвахвалност дугујемо дивним људима из Траг Фонадације, као и људима из Фонда браће Рокфелер и Ерсте банке који су покренули Национални форум за зелене идеје и тиме омугућили да ова наша и друге зелене идеје заживе на нашим просторима.

Спољне везе:

TOP