O nama

 

jelenaJelena Obradović – Predsednica upravnog odbora, operativni trener konjičkog sporta i voditelj programa hiporehabilitacije. Jahanjem se bavi od malena, veštin ujahanja sticala i usavršavala u konjičkomklubu „Beograd“ i „Milicioner“. U Istri (Poreč) je dugi niz godina držala školu jahanja i vodila turističke grupe. Jedna je odosnivača KK „Aranđelovac“, predsednica odbora za daljinsko jahanje i član upravnog odbora Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline. Voditelj je programa hiporehabilitacije prema akreditovanom programu Republičkog zavoda socijalne zaštite. Prošla obuku za vođenje klubova za mlade pomodelu GRiG i obuku za porodičnog savetnika. Posao snova večeri u Aranđelovcu.

 

gabriela

Gabriela Obradović Radovanović – menadžerka za fandrejzing i komunikacije U konjičkom klubu „Aranđelovac“ je odosnivanja. Održava i razvija saradnju sa lokalnom zajednicom. Završila je obuku za voditelja kluba za mlade po modelu GRiG i obuku za porodicnog savetnika. Ilijina majka i diplomirani novinar

  • partner@konjickiklubarandjelovac.rs

    • 060/484-9454

 

 

 

 

 

slavkoSlavko Vranešević – menadžer za finansije i administraciju, voditelj „UNG“ kluba za mlade Diplomirani ekonomista naklonjen organizacijama civilnog društva.  Sledeće reči na najbolji način opisuju rad u KK "Aranđelovac": "Kada te motiviše veliko delo, neki izvanredan projekat, tvoje misli kidaju sve okove, tvoj um prevazilazi granice, tvoja svest se širi u svim pravcima i pronalaziš sebe u novom velikom divnom svetu. Skrivene snage, sposobnosti i talenti dolaze do izražaja i otkrivaš da si postao mnogo bolja osoba nego što si ikada sanjao da ćeš biti." Robin Šarma

 

 

irenaIrena Stojadinović – veb administrator Završila Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Trener i procesor spiritualne tehnologije, procesor sistema „Pozitiv“ i „Jedan par na dan“ i sistema za ostvariavanje ciljeva „Spiritualna opcija“.

 

 

 

 

 

raleRatko Aničić – menadžer razvoja infrastrukture Glavni projektant i izvođač radova. Idejni tvorac i realizator eko bungalova u Vukasovcima.„Spiritualna opcija“

 

 

 

 

 

ana markovic.gifAna Marković – koordinator dnevnih aktivnosti konjičkog kluba. Nasmejano lice, koje pruža osećaj dobrodošlice

 

 

 

 

 

milosMiloš Maksimović – vodič. Završio je obuku za voditelja kluba za mlade po modelu GRiG.

  • 060/711-0589

 

 

 

 

 


      olga.gifOlga Ledovskaya-
Završila školu jahanja kod maistora sporta dresuri, prošla kurs za obuku mladih konja, gimnastike za konje na lonži i bez lonže u akademiji EquiFlow. Radila na hipodromu u Kazani, na ergeli u St.Petersburg. Studira u Velikij Nogvorod kao kandidat doktora nauke na ekonomskom fakultetu.

 

 

 

 

mila lekicMila Lekić – defektolog olifrenolog, voditeljka programa hiporehabilitacije Završila je obuku za voditelja kluba za mlade po modelu GRiG.

 

 

 

 

ivanIvan Dragičević – fizioterapeut, voditelj programa hiporehabilitacije

 

 

 

 

 

 

snezaSnežana Bošković – koordinatorka za umrežavanje, voditeljka „UNG“ kluba za mlade. Medicinska sestra - vaspitač u jaslenoj grupi u predškolskoj ustanovi “Duga”.

 

 

 

 

 

AnaAna Blažić Maksić – pravnica, spisateljica, voditeljka „UNG“ kluba za mlade

 

 

 

 

 

Bojan Veličković – radni terapeut. Završio je obuku za voditelja kluba za mlade po modelu GRiG.

vesnaVesna Radovanović – lekar konsultant

 
 
 
 
 
 
 
 
jelena kikovicJelena Kiković – Diplomirani psiholog. Terapeut geštalt psihoterapije pod supervizijom. Voditeljka programa hiporehabilitacije. Radno angažovana na poslovim stručnog saradnika u osnovnoj i srednjoj školi, a u Specijalnoj bolnica za rehabilitaciju“Bukovička banja“ Aranđelovac kao psiholog konsultant.
  • 060/0724 064     
  • jelena_kikovic@yahoo.com                                                                 

 

 

 

Volonteri:

Valentina Petrović – vršnjačka edukatorka u klubu za mlade
Završila je obuku za voditelja kluba za mlade po modelu GRiG.
Bojan Tmušić
Dalibor Tmušić
Aleksandar Jovanović
Ana Pavlović
Stefan Radovanović
Miloš Matić – više puta nagrađivan na takmičenjima u disciplini daljinsko jahanje
Dejan Matić - više puta nagrađivan na takmičenjima u disciplini daljinsko jahanje
Sofija Flečer
Laura Morleo
Irena Stolić
Nataša Stolić
Isidora Milanović
Ilija Radovanović – najmlađi član, stručnjak J

TOP