O nama

Ne morate da znate da jašete da biste uživali u našoj ponudi!

Iznenadite svoju porodicu doživljajem koji ćete svi pamtiti.

Imate par sati ili par dana na raspolaganju, nemojte dozvoliti sebi da ih provedete u istraživanju destinacija i planiranju puta, opustite se i uživajte u svom slobodnom vremenu koje ćemo osmisliti specijalno za vas.Pored deset konja na kojima ćete uživati, očekuje vas netaknuta priroda, adrenalinski izazovi, anti-stres programi…

Ovde se nalazi pećina koja krije tajne paleolita, tri jezera, dve planine, stoletna šuma, cvetne livade, mauzolej, manastiri, kulturno-istorijski spomenici koji čuvaju legende starih vremena, vinarije, gastronomski specijaliteti.Nekada teško dostupno, a sada na samo sat vremena vožnje od vas!

Konjički klub „Aranđelovac“ je neprofitna, nevladina organizacija osnovana 2008. godine.

Klub trenutno ima oko 400 članova kako iz zemlje i inostranstva.

Naša vizija: „Moć mladih i moć prirode za otvoren i uspešan Aranđelovac“ – ili jednostavno kvaliteno provođenje vremena u prirodi, na svežem vazduhu, sa životinjama.

Cilj nam je poboljšanje kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Programi Kluba realizuju se organizovanim aktivnostima mladih volontera i članova, koji su stub temeljac naše organizacije.

Možemo se pohvaliti da smo jedini Klub u Srbiji koji se nalazi u gradu, na samo 15 minuta jahanja do vrha planine, u blizini tri jezera.

Lokacija nam pruža jedinstvene uslove za razvoj konjičkog turizama, organizovanu školu jahanja i terapiju pomoću konja i idealne uslove za pripreme i održavanje sportskih takmičenja u izdržljivosti.

Redovne aktivnosti Kluba se baziraju na radu sa decom i mladima i uključuju:
• prirodu
• sport
• vršnjački socio-terapijski rad
• rad sa osobama sa invaliditetom
• rad sa socio-ugroženim kategorijama
• organsku poljoprivredu
• volonterski rad, promociju i podsticanje volonterizma
• usluge koje se naplaćuju: turističko jahanje, team building i leadership programi

Svakom uslugom koju koristite kod nas podržavate rad naše organizacije

Socijalna misija