Promotivne ponude

Ω Konji i roštilj

Izaberite stazu u prirodi koja traje manje od tri sata i vratite se u hostel Eko Branch kako biste uživali u pripremanju sopstvenih jela u kotliću ili na roštilju.

Ω Vino i vožnja

Odaberite neku od tura u prirodi i vratite se u Eko Branch hostel kako biste uživali u vinu sačinjenim od lokalnih, organskih kupina, opuštajući se na livadi.

Ω Vikend izlaz

Kompaktan i zabavan vikend. Aktivnosti se fokusiraju na lekcije i jahanje konja, negu životinja i mnoge druge zabavne aktivnosti.


* Prethodno iskustvo s konjima nije potrebno
* Uz kupovinu bilo koje turističke ponude, gost će dobiti 10 posto popusta na smeštaj u hostelu Eco Branch.

Bilo da imate 7 ili 77 godina Konjički klub Aranđelovac Vam nudi časove jahanja prilagođene Vama. U ograđenom, uređenom prostoru namenjenim za časove jahanja, uz bodrenje naših instruktora savladajte veštinu jahanja.

Sedmodnevna škola jahanja podrzumeva jahanje dva puta dnevno, učenje o nezi konja, hranjenje konja, i mnoštvo drugih interesantih aktivnosti.
Tokom naše sedmodnevne škole jahanja naučićete osnove o konjima i biti osposobljeni da samostalno upravljate konjem.

U našoj ponudi nalazi se i široki spektar programa za decu svih uzrasta, od slikanja na konju za najmlađe, preko šetnje na konju i vožnje u fijakeru, do ubrzanog kursa jahanja, što će ozariti lice svakog deteta.