Promotivne ponude

Ω Konji i roštilj

Opustite se na konjima u prirodi, pa doživite piknik po svojoj meri na prostoru Eko Branch domaćinstva. Možete uživati u pripremanju sopstvenih jela u našem kotliću ili na roštilju.

Ω Vino i jahanje

Prošetajte se na konju u prirodi pa u se opustite uz vino od organskih kupina na livadi, ili na terasi sa koje se prostire sjajan pogled, a uz malo planiranja moćićete da prisuetvujete i jedinstvenom pogledu na bajkovit zalazak sunca.

Ω Vikend u prirodi

Kompaktan i zabavan vikend. Aktivnosti se fokusiraju na školu jahanja, negu životinja i mnoge druge zabavne aktivnosti.


* Prethodno iskustvo s konjima nije potrebno

Bez obzira na to koliko imate godina Konjički klub Aranđelovac Vam nudi šetnje na konjima i časove jahanja prilagođene baš Vama. U uređenom prostoru namenjenim za časove jahanja, uz bodrenje naših instruktora savladajte veštinu jahanja.

Sedmodnevna škola jahanja podrzumeva jahanje dva puta dnevno, učenje o nezi konja, hranjenje konja, i mnoštvo drugih interesantih aktivnosti.
Tokom naše sedmodnevne škole jahanja naučićete osnove o konjima i biti osposobljeni da samostalno upravljate konjem.

U našoj ponudi nalazi se i široki spektar programa za decu svih uzrasta, od organizacija proslava rođendana,  slikanja na konju za najmlađe, preko šetnje na konju, do ubrzanog kursa jahanja, što će ozariti lice svakog deteta.